Διοικητικό Συμβούλιο

Ευάγγελος ΛούρηςΠρόεδρος

Πτυχιούχος Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός του ΤΕΙ Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc in Textile Engineering, University of Leeds). Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην ανάλυση και βελτιστοποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών, στον έλεγχο ποιότητας και στη σχεδίαση και υλοποίηση συστημάτων πληροφορικής και αυτοματισμών. Έχει εργαστεί σε διάφορες διοικητικές θέσεις σε επιχειρήσεις του κλάδου Κλωστοϋφαντουργίας και Ενδύματος και ως project manager υλοποίησε μεγάλης κλίμακας συστήματα βιομηχανικής πληροφορικής και αυτοματισμών σε ομίλους στην Ελλάδα, Ιταλία και Πορτογαλία. Παράλληλα εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως εργαστηριακός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (πρώην ΑΤΕΙ Πειραιά), οργανώνοντας εργαστηριακά μαθήματα και διαλέξεις σε πληθώρα διαφορετικών αντικειμένων και συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά προγράμματα σχετικά με τον κλάδο Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης.

Δρ Αθανάσιος Τσουτσαίος – Γραμματέας

Πτυχιούχος Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός του ΤΕΙ Πειραιά. Έχει μεταπτυχιακό σε Βαφή και Φινίρισμα Κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (MSc in Textile Dyeing and Finishing) από το Πανεπιστήμιο του Leeds. Είναι κάτοχος διδακτορικού από το ίδιο πανεπιστήμιο σε Χρωματομετρία και Φυσική Χρώματος καθώς και μεταδιδακτορικού τίτλου στη μετρολογία. Είναι Marie Curie Research Fellow και πιστοποιημένος από την IASSC στο Lean Six Sigma. Εργάζεται στο Κεντρικό Χημείο του Πολεμικού Ναυτικού με κύριες αρμοδιότητες θέματα ελέγχου ποιότητας υλικών και θέσπιση τεχνικών προδιαγραφών.

Σπύρος Βούλγαρης – Ταμίας

Πτυχιούχος Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. και κάτοχος διδακτικής επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχει εργαστεί για περίπου 15 χρόνια στη βιομηχανία ως μηχανικός παραγωγής, υπεύθυνος για το σχεδιασμό, τη λειτουργία και τη συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, σε ένα ευρύ φάσμα της κλωστοϋφαντουργίας (υφαντική, στημονοπλεκτική, βαφική, φυτικές βαφές, σχοινοποιία, στρωματοποιία, παραγωγή πετσετών κλπ). Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και οίκους μόδας, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού (Nautica, Jean Paul Gaultier, Christian Dior, Christian Louboutin, Zeus+Dione, Callista Crafts, Documenta κλπ). Εργάστηκε επίσης για 5 χρόνια σε εταιρεία ιατρικών υλικών και συγκεκριμένα στον τομέα των οδηγών συρμάτων και καθετήρων αγγειογραφίας και αγγειοπλαστικής ως πωλητής και ιατροτεχνολόγος. Πρόσφατα εισήλθε στον τομέα της εκπαίδευσης ως ωρομισθιος εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ.

Αθανασία Κωστολιά – Αντιπρόεδρος

Πτυχιούχος Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. . Έχει εργαστεί στην βιομηχανία χρωμάτων για περίπου 13 έτη με εξειδίκευση στην απομίμηση αποχρώσεων. Επίσης εργάστηκε σε εταιρεία εμπορίας κλωστοϋφαντουργικών χρωμάτων στο τμήμα ελέγχου και απομίμησης αποχρώσεων.

Παναγιώτης Αργυρόπουλος – Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων

Πτυχιούχος Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός του ΤΕΙ Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA) από το πανεπιστήμιο του Kentucky. Εργάζεται για περισσότερα από 15 έτη στη βιομηχανία από τις θέσεις του Διευθυντή Παραγωγής και του Διευθυντή Εργοστασίου. Ειδικεύεται σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης βιομηχανικών μονάδων.

Φωτεινή Μαρία Δάβου – Σύμβουλος Εκπαίδευσης

Πτυχιούχος Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός του ΤΕΙ Πειραιά με παιδαγωγικές σπουδές ΠΑΤΕΣ – ΣΕΛΕΤΕ Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από το πανεπιστήμιο KINGSTON της Αγγλίας. Έχει δεκαετή και πλέον επαγγελματική προϋπηρεσία σε επιχειρήσεις του κλάδου κλωστοϋφαντουργίας – ένδυσης. Είναι μόνιμη εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ΕΠΑΛ με ειδικότητα στη Σχεδίαση και Παραγωγή Ενδύματος. Έχει διαδάξει ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός, σε γνωστικά αντικείμενα κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης στο τμήμα Κλωστοϋφαντουργίας του ΑΤΕΙ Πειραιά Τ.Τ. από το 1996 και για περίπου 20 χρόνια. Ως πιστοποιημένη εκπαιδευτικός ενηλίκων διδάσκει επίσης σε Δημόσια ΙΕΚ και έχει διεξάγει σεμινάρια επιμόρφωσης και κατάρτισης σε Κέντρα Δια βίου Μάθησης. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια των συστημάτων σχεδίασης και παραγωγής πατρόν CAD Lectra με διετή προϋπηρεσία εκπαιδεύτριας στην εταιρία LECTRA SYSTEMES HELLAS. Μέλος συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΟΠΗΣ (ΠΑΤΡΟΝ) Ι», σελίδες 356, για την Τεχνική Δ/θμια Εκπ/ση. Φορέας Παιδαγωγικό Ινστιτούτο – Υπ. Παιδείας.

Ιωάννα Τσιαρή – Σύμβουλος Επιστημονικών Εκδηλώσεων

Πτυχιούχος Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη διοίκηση επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην ολική ποιότητα με διεθνή προσανατολισμό (MBA TQM) από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάζεται ως Quality Assurance Assistant Manager σε ελληνική εταιρεία εμπορίας υφασμάτων, στο τμήμα ελέγχου ποιότητας.

Γιούλη Αδαμοπούλου – Μέλος

Πτυχιούχος Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός από το ΤΕΙ Πειραιά με ειδικότητα στη Βαφική και το Φινίρισμα. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) σε Κλωστοϋφαντουργικό Μάνατζμεντ και στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε εταιρίες εμπορίας κλωστοϋφαντουργικών ειδών κυρίως στον τομέα των υφασμάτων και των ενδυμάτων. Η τρέχουσα θέση της είναι σε αντιπροσωπεία ειδών ένδυσης με κύρια δραστηριότητα την επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας σε γυναικεία ενδύματα στην τεχνολογική και εμπορική τους διάσταση.

Παντελής Καρυστινός – Μέλος

Πτυχιούχος Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός του ΤΕΙ Πειραιά και κάτοχος MSc στα Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα ΑΕΙ Πειραιά. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας με ειδικότητα στην πλεκτική. Εργάζεται πλέον των 20 ετών σε εταιρείες πληροφορικής ως σύμβουλος ERP συστημάτων, Business Intelligence & Data Warehouse Engineer για μεγάλες εταιρείες σε όλο το φάσμα της αγοράς καθώς και σε οργανισμούς Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς. Ειδικεύεται πλέον σε ανάπτυξη Business Intelligence & Analytics λύσεων για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.