Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. και Αρχαιρεσίες Συλλόγου την Πέμπτη 27.06.2024

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι και μέλη του Συλλόγου,


Το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Συλλόγου στο Μαρούσι, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00.

Τα θέματα της Γ.Σ. είναι:

  • Απολογισμός πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ.
  • Απόφαση διενέργειας Αρχαιρεσιών.
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  • Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών.

Επισημαίνεται ότι:

  • Τα ταμειακώς εντάξει μέλη που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου (Δ.Σ. και Ελεγκτική επιτροπή) παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας email στο protocol@texeng.gr μέχρι την Τρίτη 25.06.2024 ώστε να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

  • Για τη συμμετοχή στις Αρχαιρεσίες είναι απαραίτητη η προσκόμιση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

  • Για να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στις Αρχαιρεσίες και σε παλαιά μέλη τα οποία απέχουν από τις δραστηριότητες του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια, στην τελευταία συνεδρίαση ΔΣ του Συλλόγου αποφασίστηκε να εφαρμοστεί η απόφαση παλαιότερης Γενικής Συνέλευσης που επιτρέπει σε παλαιά μέλη να επανέλθουν ως ενεργά εφόσον καταβάλουν τις συνδρομές του προηγούμενου και του τρέχοντος έτους (συνολικά δύο συνδρομές).

  • Ως 1η ημέρα πρόσκλησης στην Γενική Συνέλευση ορίζεται η Τρίτη 25/06/24 και ώρα 18:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η 2η πρόσκληση ορίζεται για την Τετάρτη 26/06/24 και ώρα 18:00, και αν δεν υπάρξει και πάλι απαρτία η 3η πρόσκληση ορίζεται για την Πέμπτη 27/06/24 και ώρα 18:00. Επειδή από την εμπειρία των περασμένων ετών τις δύο πρώτες ημέρες δεν προβλέπεται να υπάρξει απαρτία, παρακαλείστε να προσέλθετε μόνο την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00, οπότε η Γ.Σ. και οι Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν με όσα μέλη είναι παρόντα.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.