Εκλογή του καθηγητή Σάββα Βασιλειάδη στην θέση του Προέδρoυ της AUTEX

Στις τελευταίες εκλογές της Διεθνούς Ομοσπονδίας AUTEX (Association of Universities for Textiles – www.autex.org) ο συνάδελφος Σάββας Βασιλειάδης, νυν καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, εξελέγη παμψηφεί πρόεδρος για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο καθηγητής Σάββας Βασιλειάδης είναι από τα παλαιότερα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας με ενεργή συμμετοχή στα διεθνή τεκταινόμενα της Κλωστοϋφαντουργικής επιστήμης και τεχνολογίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εξαιρετική αυτή διάκριση που αποτελεί προϊόν ακατάπαυστης εργασίας και συνεισφοράς στις δραστηριότητες του AUTEX, αλλά και εν γένει της παρουσίας του στον χώρο της Κλωστοϋφαντουργίας.

Η ομοσπονδία του AUTEX που αποτελείται από 41 πανεπιστήμια από 28 χώρες έχει προσφέρει στην επιστήμη και στην παγκόσμια κλωστοϋφαντουργία σειρά επιτευγμάτων στην έρευνα και την εκπαίδευση. Μέσω του AUTEX έχει δημιουργηθεί ένα πλήθος σύγχρονων πανεπιστημιακών συγγραμμάτων και εκατοντάδες διαπανεπιστημιακές  συμφωνίες.

Ευχόμαστε στον αγαπητό και ικανότατο συνάδελφο πάντα επιτυχίες και να καταφέρει να οργανώσει για άλλη μια φορά στην χώρα μας ένα εξαιρετικά επιτυχημένο παγκόσμιο συνέδριο όπως αυτό του 2017 στην Κέρκυρα (www.autex2017.org) ή το AITAE 2018 στη Λέσβο (https://aegeanconference.org).

Το ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Κλωστοϋφαντουργών